Våra nätverk

NGS Group är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning, interim och executive search. Våra verksamheter består av specialister inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor.

Vår framgång beror till stor del på många och mångåriga goda relationer och ett gemensamt stort nätverk av människor och kompetenser.

Vi använder våra relationer för att skapa kompetensnätverk. I våra nätverk får vi själva och våra medlemmar möjlighet att utvecklas, utmanas, inspireras, utbyta erfarenheter, skapa nya relationer och nå bättre resultat!

Som medlem kommer du att få ta del av flera viktiga och för tiden aktuella seminarium.

Anmälan

Tommy Lindström
Beteendedesigner på BOOM

Nätverksträff för HR-chefer
29 november kl. 7:30-9:15. Tändstickspalatset, Ivars matsal

Alla tjatar om värdeord – släng skiten!

Så tycker många medarbetare, och även forskare. De har genomskådat att värdeorden bara kostar tid på kickoffer och pengar till ord på kaffekoppar, väggar, hemsidan osv. Samtidigt har HR-chefer och andra ledare allt att vinna på en företagskultur som får medarbetarna att självständigt driva verksamheten mot satta mål. Chefer som lyckas vinner respekt från både ledningen och anställda. För naturligtvis är kulturstyrning kraftfullt om du vill förbättra resultaträkningen. Missa inte chansen att få konkret kunskap om att skapa en framgångsrik företagskultur för din verksamhet.

Tommy Lindström har delat med sig av sina kunskaper på bland annat Hyper Island, Handelshögskolan och Berghs School of Communication. Till vardags driver han BOOM, som hjälper verksamheter att nå affärsmålen med företagskultur. Pfizer, Adecco och Fabege är tre bland över 200 bolag som finns på deras kundlista.

Är du intresserad av att ingå i Nätverket för HR-chefer?
Anmäl dig i formuläret längre ned på sidan så blir du inbjuden till kommande nätverksträffar.

Vad kan du förvänta dig av våra nätverk?

I våra nätverk får du möjlighet att utöka ditt kontaktnät med chefer och ledare i samma befattning som du själv. Du får tillgång till andra människors erfarenhet och kompetens och kan i din tur inspirera dina nätverkskollegor med dina erfarenheter och din kompetens. Du skapar dig en möjlighet till ett kunskapsutbyte som kan ta din karriär, ditt ledarskap och ditt kunnande till nya högre mål.

Våra nätverksträffar kommer att vara en hybrid av fysiskt närvarande vid mötet och möjlighet till att medverka digitalt. Grupperna leds av professionella och erfarna nätverksledare som säkerställer värdet både under och mellan mötena. Våra nätverksledare är lika nyfikna och kunskapstörstande som ni är och söker ständigt efter nya möten och ny kunskap. Därför är också våra nätverk kostnadsfria!

Ämnen

Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom.

Externa talare bjuds in till ämnen som medlemmarna ser ett behov av att fördjupa sig inom och där nätverksledarna ser en möjlighet för nätverket att ta del av viktig information och kompetens.

Var hålls mötena?

NGS Groups lokaler på Kungsgatan 12 i Stockholm alternativt digitalt beroende på upplägg för det aktuella seminariet.

Hur många möten?

Varje nätverk möts 5-6 gånger under året men vi erbjuder även en plattform för frågeställningar, kunskapsutbyte mellan mötena och under tid för våra medlemmar. Däremellan kommer våra medlemmar alltid bjudas in till övriga seminarium och träffar som NGS Group erbjuder.

Grupper

Vi bygger nätverk inom de kategorier där vi ser störst nytta och vi har störst nätverk.

Nätverk för HR-Chefer

Vårt HR-Chefsnätverk vänder sig till dig som idag är HR Chef både inom offentlig och privat verksamhet. Nätverken kan komma att delas in i mindre grupper och anpassade efter medlemmarnas önskemål och våra rekommendationer. Exempel på detta kan vara konkurrerande verksamhet, offentlig eller privat.

Interima Chefer och Ledare

Syftet med detta nätverk är att du skall få utbyte med andra interima chefer och ledare. Därför vill vi att du har erfarenhet från minst ett tidigare uppdrag, så att du kan bidra i gruppen. Din inriktning spelar ingen roll, så länge som du varit chef eller ledare. Här är det just den interima chefs-/ledarrollen som deltagarna har gemensamt. Dessa träffar sker alltid fysiskt på plats i Stockholm.

Tidigare nätverksträffar

Här finner du information om våra tidigare nätverksträffar. Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom. Vi tar gärna emot förslag och idéer på ämnen våra medlemmar gärna ser att vi tar upp.

Läs mer »

Nätverksledare

Våra nätverksledare kommer från ledande positioner i affärslivet, de är båda nätverkare av hög rang och ser själva nyttan och potentialen i att bygga starka och hållbara trådar av kontakter.

Malin Brolin

Malin Brolin
VD | Human Capital

070-944 74 75
Skicka e-post

Åsa Bergman Målbäck

Åsa Bergman Målbäck
Affärsområdeschef Interim Management | Human Capital

076-113 45 54
Skicka e-post

Anmäl dig här nedan

Välkommen till oss! Låt oss växa tillsammans!

  Välj grupp

  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Titel*

  Ämnen du skulle vilja ha i framtida nätverksträffar

  Vid servering av mat, har du någon matallergi/specialkost?

  Jag bekräftar att jag har tagit del av Human Capitals integritetspolicy.