Ring oss gärna! 08-505 808 30

Vi kapar topparna och
fyller ut dalarna

Så enkelt kan man beskriva vår verksamhet. Vill man göra det lite tydligare kan man säga att vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. Det är kanske därför vi har en kundnöjdhet på över 90 procent.

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot Vård, Skola, Ekonomi och Executive Search. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 13 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Vi tror på en omtänksam, långsiktig och skalbar verksamhet och tror även detta är nyckeln till finansiell framgång. Vi har under de senaste åren haft förmånen att göra en otrolig resa, något vi arbetar hårt för ska fortsätta även i framtiden.

Vi letar alltid efter nya bolag som kan komplettera vår befintliga verksamhet och stärka vår position på marknaden. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm, är kvalitetscertifierade och ett av Almega auktoriserat bemanningsföretag.

NGS ringer klockan

  1. Doc Partner
  2. NGS_FM_Logo_CMYK
  3. Nurse partner
  4. NGS_PC_Logo_CMYK
  5. NGS_PS_Logo_CMYK
  6. NGS_RL_Logo_PMS 425
  7. NGS_VP_Logo_CMYK
  8. NGS_SP_Logo_CMYK
  9. eQuality_logo_digital_rgb
  10. Human Capital