Våra verksamheter

NGS Group är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning och executive search. Våra verksamheter består av specialister inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Nedan kan du läsa mer om våra olika verksamheter.

 • Qsearch är en väletablerad aktör inom rekrytering och assessment i den finansiella sektorn. Sedan 2006 har vi framgångsrikt rekryterat ledare och specialister inom bank, finans och försäkring.

  Vi värdesätter kvalitet i alla steg och strävar efter att stödja och utmana våra kunder och kandidater för att kunna tillföra den kompetens och personlighet som våra uppdragsgivare behöver för att vara framgångsrika.

  Genom att vi själva har arbetat som ledare och specialister i finanssektorn kan vi skapa ett stort mervärde åt våra kandidater och uppdragsgivare. Vi förstår de viktiga komponenterna i varje rekrytering och har möjlighet att erbjuda matchningar utöver våra uppdragsgivares förväntningar.

  Besök vår hemsida »

 • Source är ledande experter inom chefsrekrytering till samhällsnyttiga organisationer. Med 25 år i branschen är vi mycket väl insatta i de utmaningar det innebär att rekrytera tryggt och säkert till den offentliga sektorn. Vi har kunder över hela landet inom stat, kommun, regioner, akademin och andra samhällsnyttiga organisationer.

  Vi är specialiserade på rekrytering av chefer och erbjuder förutom executive search även second opinion, bakgrundskontroller och säkerhetsprövningsintervjuer. Vi lever våra ledord: kunskap, säkerhet och hållbarhet i våra rekryteringar. I vår tjänsteleverans kombinerar vi våra kompetenser inom rekrytering, evidensbaserat urval, ledarskap och marknadskartläggning och anpassar vår tjänst på ett konsultativt sätt utifrån en kombination av vår erfarenhet och våra kunders unika behov.

  Besök vår hemsida »

 • Human Capital arbetar inom områdena RekryteringInterim Specialist och Interim Management.

  Rekrytering och Interim Specialist arbetar med roller inom HR, ekonomi, kommunikation/marknad, inköp, lön och administration. Interim Management hyr ut chefer till alla branscher och inom alla chefssegment. Vi arbetar i privat- såväl som i offentlig sektor.

  Våra tjänster inom Interim sträcker sig från juniora roller till seniora specialister och ledare. Vi hjälper er med att fylla era behov oavsett för hur lång tid.

  Besök vår hemsida »

 • Nurse & Doc Partner är ledande i Norden inom vårdbemanning. Som en långsiktig partner att räkna med – finns vi där behovet finns. Det innebär att vi tillhandahåller vårdpersonal till både kortare och längre uppdrag. Vår expertis är individuell matchning mellan vårdkonsult och uppdrag, tillsammans med den planering och koordinering som behövs för att uppdragen ska flyta på absolut smidigast sätt.

  Tillsammans arbetar vi mot vårt gemensamma mål – att vården ska kunna erbjuda en fungerade sjukvård och att vårdens medarbetare ska ha schysta villkor och förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Ett värdefullt uppdrag – och en nyckeluppgift som vi tar på stort allvar.

  Besök vår hemsida »

 • Socionomuthyrning grundades 2013 och sedan dess har vi arbetat långsiktigt och ansvarsfullt med målsättningen att göra skillnad, varje dag. Vi vill utveckla och stärka socialtjänsten och genom våra konsulter bidra med nytta i våra uppdragsgivares organisationer.

  Vi hjälper våra kunder att hitta lösningar för sin kompetensförsörjning genom att tillhandahålla kompetent och kunnig personal, på både kort och lång sikt. Vi hyr ut och rekryterar medarbetare och chefer inom social omsorg, främst i Stockholm, men även i andra delar av landet. Några av våra specifika arbetsgrupper är; socialsekreterare, biståndshandläggare och chefer inom socialtjänsten.

  Besök vår hemsida »

 • I över två decennier har Vikariepoolen stöttat upp och avlastat förskolans och skolans verksamheter i deras viktiga uppdrag – att lära, stärka och utveckla nya generationer av barn och unga för framtiden.

  Vi hjälper våra kunder att hitta lösningar för sin kompetensförsörjning genom att tillhandahålla kompetent och kunnig personal, på både kort och lång sikt. Vi erbjuder en rad olika pedagogiska tjänster och kökstjänster inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vårt fokus är att leverera hög kvalitet, stor tillgänglighet och personligt bemötande – både till våra vikarier och till dig som kund. Vår expertis är individuell och anpassad matchning mellan vikarie och uppdrag, för bästa resultat.

  Vi fungerar som en långsiktig partner att räkna med och tillsammans kan vi stärka verksamheter för barn och unga. Vi är en flexibel, enkel och trygg lösning när den ordinarie personalen av olika anledningar inte räcker till eller tillfälligt behöver stärkas upp. Det kan röra sig om att täcka vid sjukfrånvaro, planerad frånvaro eller arbetstoppar – vi finns här när behovet är som allra störst.

  Besök vår hemsida »