Våra verksamheter

NGS Group är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning och executive search. Våra verksamheter består av specialister inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Nedan kan du läsa mer om våra olika verksamheter.

 • Qsearch är en väletablerad aktör inom rekrytering och assessment i den finansiella sektorn. Sedan 2006 har vi framgångsrikt rekryterat ledare och specialister inom bank, finans och försäkring.

  Vi värdesätter kvalitet i alla steg och strävar efter att stödja och utmana våra kunder och kandidater för att kunna tillföra den kompetens och personlighet som våra uppdragsgivare behöver för att vara framgångsrika.

  Genom att vi själva har arbetat som ledare och specialister i finanssektorn kan vi skapa ett stort mervärde åt våra kandidater och uppdragsgivare. Vi förstår de viktiga komponenterna i varje rekrytering och har möjlighet att erbjuda matchningar utöver våra uppdragsgivares förväntningar.

  Besök vår hemsida »

 • Source förser det offentliga Sverige med framtidens ledare.

  I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder att hitta och utvärdera de bästa chefskandidaterna genom executive search och fördjupade personbedömningar.

  Våra kunder finns inom samhällsnyttan så som kommuner, landsting, akademin och statliga verksamheter i hela Sverige. Våra uppdrag spänner över alla olika chefsnivåer i en organisation, från högsta ledningsnivå till första linjens chefer.

  Besök vår hemsida »

 • Sedan 2006 har Human Capital bedrivit verksamhet inom rekrytering och interim. För oss är det viktigt att ha god kunskap om de tjänster vi arbetar med och är därför specialister inom Ekonomi, Redovisning, Juridik, Finans och HR. Våra konsulter har själva erfarenhet från dessa områden och kan därigenom erbjuda expertkunskap till våra uppdragsgivare. Vi ser till att hålla oss uppdaterade på marknaden för de tjänster vi arbetar med.

  Under åren har vi skapat ett brett och värdefullt nätverk bestående av ledare och specialister. Genom nätverket finner vi de mest väl matchande kandidaterna och med kartläggning av personliga egenskaper hos slutkandidater säkerställer vi att uppdragsgivaren rekryterar rätt person.

  Besök vår hemsida »

 • Socionomuthyrning hyr ut och rekryterar till offentlig sektor på uppdrag i olika delar av landet. Vi vill verka för en bra och hållbar socialtjänst och våra konsulter har relevant utbildning och kompetensutveckling samt flerårig yrkeserfarenhet.

  Några av våra specifika tjänsteområden är; socialsekreterare, biståndshandläggare och chefer inom socialtjänsten.

  Besök vår hemsida »

 • Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom vårdbemanning. Vi grundades 1999 av en sjuksköterska som såg behovet av att tillsätta kompetens inom vården när och där den behövs, för enstaka pass eller längre uppdrag.

  Ett samarbete med oss innebär att kunder har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal för tillfälliga eller längre uppdrag. För vårdpersonal är vi en omhändertagande arbetsgivare som ser till personalens önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över sin egen tid, vilket skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv.

  Besök vår hemsida »

 • NGS Läkarbemanning är ett verksamhetsområde som innehar kända varumärken som Doc Partner, Plus Care, Psykiatrika och Resursläkarna. Vi förmedlar läkare till olika typer av uppdrag – både korta och långa, inom primärvård, specialistvård och psykiatri.

  Vi är ledande i Sverige inom läkarbemanning och finns representerade i alla Sveriges regioner.

  Besök vår hemsida »

 • Blommor

  Vikariepoolen är ett etablerat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av pedagogisk personal, kökspersonal och kvalificerade handledare till förskola och skola. Sedan 2000 har vi hjälpt förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildningar med pedagogiska tjänster och kökstjänster samt extra resurser vid tillfälliga behov.

  Vi på Vikariepoolen har stort fokus på tillgänglighet, personlig service och att leverera hög kvalitet. Vi gör det enkelt och tryggt för dig som kund och konsult.

  Besök vår hemsida »