2023-06-13

NGS Groups dotterbolag Nurse Partner Norge AS har tilldelats nytt kontrakt inom bemanning av sjuksköterskor till alla offentliga sjukhus i Norge

NGS Group expanderar sin position i Norge genom att vinna ett helt nytt avtal för bemanning med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor till samtliga offentliga sjukhus (helseforetak) i Norge. Avtalet löper på 2+2 år. Bemanningen sker via koncernens dotterbolag Nurse Partner Norge AS.

”Vi är enormt glada och detta är en viktig del i koncernens expansionsplaner på den norska marknaden”, säger Erika Rönnquist Hoh, VD NGS Group AB. ”Med det nya kontraktet mot samtliga offentliga sjukhus – tillsammans med den nyligen godkända certifieringen mot kommunala vårdgivare – kommer dom rätta marknadsförutsättningarna för vår Norgeexpansion på plats. Genom tilldelningen kan Nurse Partner nyttja sin gedigna erfarenhet för att möta de specifika behoven hos varje helseforetak, (motsvarar regioner i Sverige),” fortsätter Erika.

Nurse Partner Norge AS, en ledande leverantör av bemanningstjänster inom vården i Norden, är glada att meddela att vi har tilldelats ett nytt avtal som gör det möjligt för oss att erbjuda bemanning med sjuksköterskor till samtliga sjukhus i Norge.

”Nurse Partner Norge är stolta över att ha fått förtroendet att erbjuda våra tjänster till alla norska sjukhus”, säger Ståle Thomas, Verksamhetschef Nurse Partner Norge. ”Det här avtalet är ett erkännande av vår kompetens och expertis inom bemanning med vårdpersonal. Vi ser fram emot att samarbeta med de norska offentliga sjukhusen.”

Läs pressmeddelandet »